Touchscreens

touchscreens

BB Systems kan u perfect adviseren wat betreft touchscreens voor zakelijk en educatief gebruik.
Van het inrichten van een vergaderruimte tot een leslokaal kunnen wij u perfect adviseren voor het meest geschikte touchscreen. De touchscreens nemen een groot marktdeel van digitale schoolborden over. Waar touchscreens eerst alleen in kleinere formaten leverbaar waren tegen aantrekkelijke prijzen zijn ook grotere formaten steeds beter betaalbaar.

Interactieve touchscreens

Een touchscreen is een interactief scherm die met vingers bediend kan worden.
Het aanraakscherm is geschikt voor zowel onderwijs als bedrijven en instellingen.
Van een 42” scherm tot de grootformaat touchscreens van bijvoorbeeld 84” kunnen wij verschillende merken leveren en installeren.

Montage en Accessoires

Naast een touchscreen is er ook een bevestiging nodig zoals een wandbeugel of een onderstel. Zwaardere modellen worden vaak geleverd met elektrische hoogteverstelling.
Wij leveren ook diverse software voor educatief en zakelijk gebruik.
Verder hebben wij diverse mogelijkheden voor bijvoorbeeld;

  • stemsystemen
  • geluidsinstallaties
  • draadloze presentatiesystemen
  • complete meubels

Merken

Wij zijn dealer van onder andere; Focus Touch, Clevertouch, Philips, Panasonic en LG.
De productinformatie van diverse touchscreens kunt u bij ons opvragen. Tegenwoordig leveren we niet alleen meer Full HD touchscreens maar ook veel hogere resoluties zoals 4k resolutie. Dit kan bijvoorbeeld erg handig zijn als er meer informatie op een display weergegeven dient te worden. Ook voor grotere formaten is deze resolutie beter omdat er meer scherpte is en meer informatie weergegeven kan worden. U kunt ons uiteraard ook benaderen voor aanbestedingen voor touchscreens en andere audiovisuele middelen.

Voor elke branche

BB Systems levert touchscreens en digiborden voor zowel de zakelijke als educatieve markt. Van een architecten bureau die bouwtekeningen in 4k resolutie wil bekijken en bewerken tot een hogeschool waar alle lokalen uitgerust worden met interactieve schermen. Nieuwsgierig naar meer referenties? Kijk dan eens op onze projectenpagina.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner waar service echt telt? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor