Gezondheidszorg

Gezondheidszorg AV middelen

Professionele Audiovisuele oplossingen voor de Gezondheidszorg

Audiovisuele installaties worden ook steeds belangrijker voor de gezondheidszorg. BB Systems geeft advies, zorgt voor de levering en installatie en kan achteraf zorgen voor onderhoud en service.Wij hebben inmiddels ruime ervaring bij verschillende zorginstellingen.

Narrowcasting

Wilt u op een opvallende manier uw bewoners, patiënten, medewerkers benaderen? Maak dan gebruik van narrowcasting, en toon hiermee nieuwsberichten, boodschappen en bewegwijzering. Op basis van een hoogwaardig platform bent u in staat om snel en eenvoudig uitzendingen online te beheren. Onze narrowcasting is een hoogwaardige software tool, zorginstellingen kiezen voor dit krachtige platform vanwege een breed pakket aan slimme functionaliteiten, uitgebreide workflow en het gemak van content management. BB Systems is een Turnkey leverancier en installateur voor hardware zoals monitoren, videowalls inclusief bekabeling en installatiematerialen.

Mogelijke toepassingen

Voor diverse zorginstellingen heeft BB Systems hoogwaardige installaties geplaatst, de AV installaties die wij plaatsen zijn volledig toegespitst op de wensen en eisen van de betreffende instelling.
Hierbij geven we advies en zijn er diverse toepassingen mogelijk, zoals audiovisuele inrichting van wachtruimte, behandelkamers, vergaderruimten en recreatieruimten. BB Systems adviseert u graag over de mogelijkheden van omroep- en achtergrondmuziekinstallatie, ringleidingsystemen voor slechthorenden, televisies in woonkamers/ openbare ruimten, sfeerverlichting, audiovisueel voor toneelvoorstellingen en podia etc. Ook kan BB Systems een complete audiovisuele inrichting voor nieuwbouw.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een audiovisuele installatie voor een zorginstelling? Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op.