Hospitality

Hospitality AV middelen

Professionele Audiovisuele oplossingen voor Hospitality

Audiovisuele installaties zijn niet meer weg te denken in de hospitality. BB Systems is een zeer goede partner in de branche die zich bezig houdt met de ontvangst van gasten, zoals hotels, restaurants, cafés, cateringbedrijven, congreswezen en andere gastvrije bedrijven. Van audiovisuele inrichting van vergaderruimtes tot narrowcasting via monitoren in de entree. Maar ook voor verlichting in het zwembad of een geluidsinstallatie in de bar, lobby of het restaurant bent u bij ons aan het juiste adres.

Omnichannel

Ook in de Hospitality kunt u een Omni Channel strategie toepassen, met behulp van Touch Kiosk is het mogelijk om uw bedrijf online te integreren met offline. Van het oriënteren of wegwijs maken in mogelijkheden tot het daadwerkelijk verkopen en afrekenen van een product of dienst. Door onze multifunctionele opzet in hardware en software is Touch Kiosk inzetbaar in diverse branches.

Mogelijke toepassingen

BB Systems levert en installeert geluidsinstallaties, beeldinstallaties en verlichtingsinstallaties die perfect aansluiten op uw wensen, beleving is wat telt in de hospitality branche. Hierbij kunt u denken aan de volgende audiovisuele oplossingen:

  • Een goed stukje achtergrondmuziek in de lobby.
  • Bezoekers in stijl informeren bij ontvangst middels hoogwaardige narrowcasting.
  • Gebruiksvriendelijk ingerichte vergaderruimtes.
  • Led verlichting in diverse kleuren om een beleving en sfeer te creëren.
  • Uw hotelkamers ingericht met Hotel TV in combinatie met led televisies.
  • Een goede multifunctionele geluidsinstallatie voor evenementen en feesten.

Meer informatie?

BB Systems adviseert u graag over alle mogelijke installaties en het service en onderhoud hiervan. Wij zijn vooruitstrevend in prijs en kwaliteit! Maak vandaag nog een afspraak met een accountmanager voor een goed advies of vraag een vrijblijvende offerte aan.