Zakelijk

Zakelijk Av middelen

Professionele Audiovisuele oplossingen voor het bedrijfsleven

BB Systems biedt specifieke audiovisuele oplossingen voor de zakelijke branche, wij adviseren, realiseren, installeren en onderhouden av middelen in de zakelijke branche. Hierbij houden we rekening met de dynamiek van een zakelijke organisatie, en gaan we samen met u op zoek naar een passende oplossing voor uw uitdaging.

Een geluidsinstallatie en/of verlichting in uw kantoor is één van de belangrijkste aspecten voor een prettige werkomgeving. BB Systems adviseert/levert av middelen die ondersteunen in uw bedrijfsproces,en bijdragen aan een betere/gebruiksvriendelijke en effectieve oplossing voor een efficiënte werkomgeving. Voor een complete audiovisuele installatie tot een losse projector kunt u bij ons terecht.

Waar past BB Systems Audiovisuele middelen toe?

AV middelen kunnen dankzij de nieuwste technologieën toegepast worden in iedere ruimte, denk hierbij aan narrowcasting voor de receptie, achtergrondmuziek voor kantoor en de inrichting van vergaderruimtes, trainingsruimtes, experience center, boardrooms, auditoria, wachtruimtes, crisisruimtes etc. In de zakelijke branche hebben wij als audiovisuele partner onze sporen verdient, wij bedienen vele soorten ondernemingen in uiteenlopende branches met een diversiteit aan profielen, van MKB tot aan internationale ondernemingen.

Mogelijke toepassingen

• Omroepinstallaties
• Energiezuinige oplossingen, zoals led verlichting
• Achtergrondmuziek
• Advies, ontwerp, levering en installatie van Ontruimingsinstallatie
• Camerasystemen voor observatie, voor de veiligheid van uzelf, uw medewerkers en bezoekers.
• LCD- en LED Schermen met touch functionaliteit,uiteraard kan bij elk scherm een statief, wandbeugel, elektrische lift en/of pc worden geleverd.
• Efficiënt vergaderen met professionele Videoconferencing, van een eenvoudige webcam tot een volledig bestuurbaar videoconference systeem.
• Interactief en visuele presentatie d.m.v. Videowall toepassingen
• Reclame en informatievoorziening d.m.v. informatiezuilen, projectie of lcd/led of oled beeldschermen

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar een audiovisuele installatie? Neem vrijblijvend contact met ons op of kijk eens bij onze gerealiseerde projecten. Wij leven ons graag in in úw organisatie om zodoende tot een adequate oplossing te komen die voor u als gegoten zit maar ook ruimte laat voor flexibiliteit in de toekomst.