Geluidsinstallaties

Bent u op zoek naar een omroepinstallatie, achtergrondmuziek apparatuur, een muziekinstallatie, luidsprekers, microfoons of een versterker voor uw bedrijf of instelling? BB Systems is gespecialiseerd in eenvoudige en gecompliceerde audio oplossingen. Geïnteresseerd in geluidsinstallaties? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Professionele geluidsinstallaties

BB Systems heeft jarenlange ervaring met geluidsinstallaties. Wij adviseren u graag vrijblijvend voor een geluidsinstallatie voor uw toepassing. Of het nu gaat om een kleine winkel voor achtergrondmuziek of een stadion of grote hal wij hebben de beste audio oplossingen. Niet voor niets verkopen wij meer als duizend luidsprekers per jaar. Inbouwluidsprekers, opbouwluidsprekers, buitenluidsprekers bijna alles op dit vlak kunnen wij verzorgen inclusief bekabeling en montage. Complete installaties met afspeelapparatuur, microfoons, luidsprekers, versterkers en accessoires.

Advies en levering geluidsinstallaties

BB Systems staat bekend om uitstekende oplossingen op het gebied van audiovisuele communicatie. Of het nou achtergrondmuziek is in uw winkel, wat uw verkoop verhoogt of een omroepinstallatie in school, zodat iedereen weet wanneer het pauze is, wij hebben de juiste oplossing.

Geluidsinstallaties voor elke branche

Op het gebied van audiovisuele communicatie speelt geluid een belangrijke rol. Of het nu gaat om muziekinstallaties in sporthallen, kerken, kantoren, bedrijfshallen, buurthuizen, uitvaartorganisaties, hotels of horeca, BB Systems heeft door jarenlange ervaring de oplossing voor elke branche. Komt er plotseling alleen geruis door uw luidsprekers? BB Systems heeft voor haar klanten een technische dienst, 24 uur per dag en zeven dagen per week.

Types professionele geluidsinstallaties

Geluidsinstallaties zijn leverbaar en te installeren in verschillende varianten. Van omroepinstallatie tot lestijdensignalering. Meer informatie!

Referenties

Nieuwsgierig naar een aantal referenties? Kijkt u dan eens op onze projecten pagina.

Contact

U zoekt naar een oplossing voor professionele geluidsinstallatie?
Bel ons op 050 5491662 of mail ons via het contactformulier.

Recente Geluid projecten

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op:

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor