Bewegingscentrum Reset te Burgum

Over Bewegingscentrum Reset

“Bewegingscentrum Reset wil uw gezondheid een positieve impuls geven. Door de juiste voorlichting en begeleiding, willen wij u laten ervaren wat gerichte training voor lichaam en geest kan doen. Bewegen kan verslavend werken, wanneer u één keer een goede training ervaren heeft wilt u nooit meer anders!”

Project

Voor de nieuwbouw van Bewegingscentrum Reset te Burgum heeft BB Systems de complete audiovisuele installaties geleverd en geïnstalleerd. Dit bestaat onder andere uit de onderstaande onderdelen:

Geluidsinstallaties
In het pand hebben we een achtergrondmuziekinstallatie aangelegd met 8 verschillende zones. In de zones kan de bron gekozen worden en het volume kan ook per individuele zone worden ingesteld. Daarnaast hebben we in alle instructieruimten een geluidsinstallatie geplaatst die ook geschikt is voor hogere volumes. Op verzoek van de opdrachtgever zijn alle luidsprekers ingebouwd in het systeemplafond. Hierdoor zijn de luidsprekers amper zichtbaar in de ruimten.

Sfeerverlichting
In de instructieruimten is ook sfeerverlichting aangebracht door middel van LED armaturen. Deze armaturen hebben we laten spuiten in een witte kleur om ze weg te laten vallen in het interieur.

Beeldinstallatie
De vergaderruimte hebben we voorzien van een beamer met projectiescherm. Deze presentatieruimte wordt gebruikt voor eigen gebruik en is daarnaast ook te huren door bedrijven en/of instellingen.

Narrowcasting
In het gehele pand zijn diverse televisies geplaatst waarop narrowcasting kan worden vertoond. Deze worden ook gebruikt voor de weergave van televisiebeelden tijdens het sporten. Middels de narrowcasting worden advertenties weergegeven van het centrum zelf, als ook van de overige huurders van het pand. Zo zit er o.a. een pedicure, fysiotherapeut en een kapper in hetzelfde gebouw.

 Reactie opdrachtgever

“Voorafgaand aan de oplevering van het pand en de opening van het centrum hebben we op een prettige manier samengewerkt met BB Systems. De wensen en eisen hebben we in een vroeg stadium met elkaar besproken. Dit heeft er voor gezorgd dat we in gezamenlijkheid goede keuzes hebben kunnen maken en dat er tijdens de bouwwerkzaamheden ruimte is geweest voor eventuele aanpassingen. De korte communicatielijnen en het directe contact heeft hierin een positieve bijdrage gehad.”

Namens Kees Noppert, Bewegingscentrum Reset