Beauty Sauna Peize

Beauty Sauna Peize

Over Beauty Sauna Peize

Lichaam en geest in balans brengen wordt voor de meeste mensen steeds belangrijker. Ontspanning, rust en regelmaat en het afstand nemen van uw alledaagse beslommeringen en stress bepalen tegenwoordig een groot deel van ons welbevinden. Beauty Sauna Peize biedt u met haar uitgebreide Spa en Beauty complex een plaats waar u kunt genieten van een scala aan Spa en Beauty faciliteiten. Zoals wegdromen in onze verschillende sauna’s, ontspannen in een van onze baden, waant u zich in Turkije door een bezoek aan onze hamam, geniet van één van onze massages en/of beauty treatments, die garant staan voor pure ontspanning en absolute schoonheid.

Project

BB Systems heeft voor Beauty Sauna Peize een geluidsinstallatie geleverd / gemoderniseerd. De huidige geluidsinstallatie had een upgrade nodig. BB Systems heeft voorzien in een multiroom geluidsinstallatie voor achtergrondmuziek en spraak.

Meer informatie?

Bent u voor uw Beauty en Wellness locatie ook op zoek  naar audiovisuele middelen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.