Simian B.V. ( o.a. reclameland.nl )

Over Simian B.V.

Simians zijn vindingrijk, speels en worden gekenmerkt door een hoge intelligentie. Persoonlijke eigenschappen die goed van pas komen in een snel veranderende wereld als die van druk- en printwerk. Eigenaar Wouter Haan: “Door de toenemende digitalisering is er minder vraag naar drukwerk, maar met een sterk businessmodel is het zeker mogelijk om succes te hebben. Op dit moment zijn Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone in Nederland de enige online drukkerijen die écht innoveren. Zo hebben ze pas nog de nieuwste offset drukpers van Komori aangeschaft waarmee ze uniek zijn in onze snelheid, kwaliteit en aanlevertijden.”

In 2016 is Simian B.V. verhuisd naar Westerbroek, hier wordt voor alle drie de merken het drukwerk geproduceerd. Het nieuwe pand is drie keer zo groot en voorzien van de beste en nieuwste machines en daarnaast is het logistieke proces geoptimaliseerd dat zorgt voor een nog snellere verwerking van bestellingen. Zo kunnen klanten die iets in spoed voor 17.00 uur bestellen, het drukwerk de volgende dag al in huis hebben.

Project

In het prachtige bedrijfspand van Simian B.V. heeft BB Systems een hoogwaardige geluidsinstallatie aangelegd ten behoeve van achtergrondmuziek. De muziekbron bestaat uit een hoogwaardige internettuner. Het geluid is in verschillende zones te regelen. De productiehal, ctp hok, printhok en werkplaats zijn voorzien van opbouwluidsprekers. De entree en de kantoren op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van inbouwluidsprekers. De kantine is ook voorzien van inbouwluidsprekers en een xlr aansluiting t.b.v. een microfoon, zodat er ook gebruik kan worden gemaakt van een omroepfunctie. BB Systems heeft de volledige installatie inclusief bekabeling, afmontage en in bedrijfstelling turn-key verzorgd. De geluidsinstallatie zorgt voor extra arbeidsvitaminen!

Reactie van de opdrachtgever;

“Vanaf het eerste moment van contact verliep het vlot met BB Systems. Twee dagen na de aanvraag kwam er een accountmanager langs die ons heeft geholpen om een plan van aanpak te maken en te kijken wat een ideale opstelling is voor de muziekinstallatie. We zijn blij verrast door de snelle communicatie, transparante en scherpe prijzen en natuurlijk de goede kwaliteit van het geluidssysteem!”

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele achtergrondmuziekinstallatie? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.
Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.