Uitvaartvereniging Zuidlaren Aula de Walakker

walakker-aula

Over Uitvaartvereniging Zuidlaren Aula de Walakker

Het doel van uitvaartvereniging Zuidlaren is: om op basis van vrijwilligheid, onderlinge solidariteit en nabuurschap en/of geïnspireerd vanuit een christelijke visie, onderlinge hulp te verlenen op het gebied van uitvaart en een overledene op de meest waardige wijze, overeenkomstig zijn/haar wensen, naar zijn/haar laatste rustplaats te brengen, mede om te voorkomen dat de verzorging van een stoffelijk overschot van de mens een voorwerp van winstbejag wordt. De vereniging heeft primair een lokaal karakter. Begraafplaats de Walakker ligt aan de grote es ten zuiden van Zuidlaren, op het erf van een voormalige boerderij. Het oude huis en de stal doen dienst als aula. De aula de Walakker beschikt over 200 zitplaatsen en een ruime parkeergelegenheid, de aula is ook geschikt voor grotere uitvaarten.

Project

In de aula en aanliggende zaal van het uitvaartcentrum heeft BB Systems een professionele geluidsinstallatie geleverd en geïnstalleerd. De installatie bestaat uit professionele inbouwluidsprekers van het merk Bosch en is gecombineerd met centrale apparatuur van Ashly. Voor de centrale apparatuur is er gebruik gemaakt van een Ashly Pema mengversterker in combinatie met Ashly besturing. Deze besturing geeft erg veel gebruikersgemak voor het bedienen van de geluidsinstallatie. Voor het afspelen van muziek tijdens een dienst is er een professionele Denon player toegepast. Microfoons zijn toegepast van het merk Clock Audio. BB Systems heeft het project turnkey naar wens opgeleverd.

Meer informatie?

Bent u ook op zoek naar professionele audiovisuele installaties voor de uitvaart branche? Bel BB Systems op 050 5491662 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en adviseren u graag op locatie.

Voor een vrijblijvende offerte klikt u hier.