Professionele verlichting

Voor professionele verlichting kunt u bij ons terecht. BB Systems is specialist op het gebied van project-, sfeer-, theater- en podiumverlichting en is u graag van dienst. Wij vertalen uw wensen naar concrete oplossingen. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Advies, levering & installatie

BB Systems heeft veel ervaring in advies, levering en installatie van verlichting. Wij zijn uw partner voor project-, sfeer-, theater en podiumverlichting. Daarnaast leveren wij ook complete truss constructies met bijvoorbeeld elektrische takelsystemen op basis van DMX besturing.
Wij hebben altijd dé oplossing voor uw situatie.

Onze oplossing voor elke branche

Of het nu gaat om een school, fitnesscentrum, zorginstelling of horecagelegenheid, BB Systems heeft voor elke branche een oplossing. Wij geven advies, leveren en installeren. Krijgt u onverhoopt een storing? Dan staat onze technische dienst voor u klaar!

Types professionele verlichting

Professionele verlichting is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar professionele verlichting, projectverlichting, sfeerverlichting, truss constructies, podium- en theaterverlichting of iets anders BB Systems biedt u de oplossing waarnaar u op zoek bent. Klik hier voor meer informatie.

Referenties

Nieuwsgierig naar onze referenties? Klik hier voor een selectie uit onze projecten.

Contact

U zoekt naar een oplossing voor uw winkel, fitnesscentrum of horecagelegenheid?
Bel ons op 050 5491662 of mail ons via het contactformulier.

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor