Sfeerverlichting

Sfeerverlichting

Verlichting is medebepalend voor de juiste beleving, door verlichting te dimmen en de juiste kleuren te gebruiken kan de sfeer in een ruimte als optimaal worden ervaren. Sfeerverlichting passen we het meest toe in locaties waar beleving een grote rol moet gaan spelen. De standaard van de consument is tegenwoordig vele male hoger, waardoor je als winkeliers meer beleving dient te creëren om toch aantrekkelijk te blijven voor je klanten . Dit geldt ook voor fitnessclubs en tal van andere branches. De lat leggen we steeds hoger.

Sfeerverlichting en Beleving

Sfeerverlichting kan optimaal bijdragen voor het realiseren van meer beleving waardoor er betere resultaten behaald kunnen worden in het algemeen. Met bepaalde kleuren of een mix kunnen we de mooiste kleurrijke sferen creëren. Bijvoorbeeld in een moderne horeca gelegenheid of sportschool kan BB Systems met sfeerverlichting en audiovisuele middelen de perfecte beleving creëren. Op basis van uw wensen kunnen wij een vrijblijvend advies uitbrengen.

Advies op maat

BB Systems heeft een breed pakket aan sfeerverlichting. Wij hebben een zeer groot assortiment sfeerverlichting. Van eigen import tot diverse bekende gevestigde verlichtingsmerken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld speciale architecturale led verlichting en podiumverlichting leveren. Ook speciale bewegende spots en projectie kunnen de beste beleving creëren. Ook realiseren wij maatwerk met bijvoorbeeld ledstrips, led vormen, inbouw verlichting, kroonluchters en tal van andere oplossingen. Wij leveren Sfeerverlichting aan installateurs, bedrijven en instellingen en kunnen hierin als aannemer of onderaannemer functioneren.

Energiebesparing

Energie besparen met verlichting kan op veel manieren: kies zuinige lampen en slimme regelaars. En profiteer optimaal van het daglicht. Wij adviseren bedrijven en instellingen graag over de mogelijkheden.

Bent u ook op zoek naar verlichting voor uw project?

BB Systems kan turn-key adviseren over de mogelijkheden, ook op het gebied van audiovisuele installaties adviseren wij u graag!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen of vraag direct een offerte aan!

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor