Truss constructies

Truss constructie

BB Systems is actief op het gebied van speciale lichttoepassingen. Wij passen verlichting en led verlichting toe in omstandigheden waar anderen weinig mogelijkheden zien. Zo ook truss constructies, dit zijn constructies die in veel toepassingen gebruikt kunnen worden. BB Systems importeert zelf vanuit o.a. Duitsland en andere landen truss systemen, van een standaard driehoek tot vierkante truss in verschillende maten en soorten. Ook speciale vormen zoals cirkels behoren tot de mogelijkheden, alsmede het aanleveren van een constructie in een ral-kleur.

Totaaloplossing Truss constructie

Van een advies tot berekeningen, design, invulling met complete verlichting en audiovisuele apparatuur aan de truss constructies is voor ons geen probleem. Van advies tot volledige ophanging inclusief eventuele bouwkundige aanpassingen kunnen wij van dienst zijn voor truss constructies.

Wij bieden een compleet aanbod in aluminium truss systemen, accessoires, doeken, kaders en spanframes voor spandoeken, verlichting en aluminium meubels.

Enkele voorbeelden:
• Podiumverlichting in combinatie met een ronde of rechte truss voor een aula van een school.
• Moeilijk in te delen ruimten in bijvoorbeeld de zorg of openbare gebouwen.

Middels een truss in combinatie met elektrische takels kunnen we flexibele ophangsystemen creëren voor verlichting en audiovisuele middelen. Er kunnen bijvoorbeeld ook gordijnen in worden gehangen, waardoor een ruimte kan worden afgescheiden. Of gewoon omdat het mooi is! Kijk hier voor een overzicht van de door ons gerealiseerde projecten.

Meer Informatie?

Voor de levering en installatie van constructies door heel Nederland kunt u bij ons terecht! BB Systems adviseert u graag over de mogelijkheden inzake truss constructies, Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem gerust contact met ons op.

 

24 uur per dag, 7 dagen per week
Onze technische dienst staat altijd voor onze klanten klaar
Service en onderhoud

Wij werken o.a. voor